Consultancy

Vanaf 2004 legde ik het accent van mijn werk meer op adviseren en begeleiden van komplete projecten. Compleet met budgettering, het uitbrengen van (Europese-)aanbestedingen.
In de loop van mijn werkzame leven heb ik veel (praktijk) ervaring gekregen en aangevuld met diverse studies voelde ik mijn ook sterk in het begeleiden van totaalprojecten. Ik deed dit werk vooral in de culturele en universitaire sector.
In de Culturele Sector was dat theaters en dit hield in het ontwerpen van idee├źn voor staalconstructies in gebruik als trekken, bruggen en grid. Het ontwerpen van de akoestische omgeving. Begeleiden van de bouw voor theatertechnische doelen en het begeleiden van de opdrachtgever voor inrichting.
In de universitaire sector was dat vooral de elektro-akoustische omgeving, de AV-inrichting van auditoria, praktijklokalen. Bij Hogescholen en ROC’s inrichting van theaters, danszalen, film studio’s en geluidsstudio’s.
(Brand-)Ontruimings systemen klasse A (Spraakgestuurd) voor Theaters, grootwinkelbedrijven en grote kantoorgebouwen met vele (ev. multidisciplinaire-) geluids- en ontruimingszones.